tirsdag 12. mai 2009

Stormer mot Europacup!

Fulham slo Aston Villa 3-1 hjemme lørdag på Craven Cottage. Den store mannen ble Diomansy Kamara som skårte 2 av målene. Det tok bare 6 minutter før Fulham fikk straffe og det er jo sikker skåring så lenge Danny Murphy tar den, og 1-0. Ashley Young utlignet ikke lenge etter, hvor han stod helt alene inni felte. Fulham dominerte reste av omgangen og "villans" var heldige som holdt uavgjort til pause.

Andre omgang startet med et smell, for 37 sekunder var gått før Diomansy Kamara ga Fulham ledelsen. Samme mann økte til 2-0 etter at Hangeland hatt vunnet en corner og Kamara hadde hælet ballen inn. Aston Villa sendte mange fremover til ingen nytte. Fulham vant nok en hjemmekamp.

Håpet om Europacup spill lever for alvor nå, og etter helgens runde ser tabellen slik ut:
7.Fulham 36 38-32 50
8.Tottenham 36 42-41 48
9.West Ham 36 39-41 48
10.Manchester City 36 56-48 47

Så Fulham kan avgjøre det med seier mot Newcastle til helga.