mandag 18. mai 2009

Seier i hard bortekamp

Diomansy Kamara ble nok en gang matchvinner for Fulham når han skåret kampens eneste mål på St.James park. Målet kom etter 41 min da Murphy slår en nydelig stikker til en Nevland i onside og uegoistisk så gir han målet til Kamara.

Men det var Newcastle som hadde de største sjansene og Martins skjøt i stangen etter et kvarter spill. Etter pause trøkket hjemmelaget på og kun flaks og en god Schwarzer gjorde at vi holdt nullen. For Etuhu reddet på streken og på den følgende corneren fikk Newcastle et annulert mål. Som jeg i ettertid har sett at er korrekt. Vondt skulle bli verre for Magpies, Bassong river og sparker ned Kamara som siste mann og direkte rødt kort. Etter det klarer ingen av lagene å få de store sjansene før på overtid. Da verter Schwarzer opp med en verdensklasse redning på volleyen til Butt. Fulham kontrer etter det og Dempsey burde ha avgjort det, men skuddet gikk over.

Dette førte til at Fulham ristet av seg West Ham og Man City, og har nå kun Tottenham som kjemper om 7.plassen. Ståa før siste serierunde er slik:
Fulham trenger kun et poeng hjemme mot Everton.

Tottenham må vinne mot Liverpool borte og må helst at Fulham taper hjemme mot Everton

Newcastle United V Fulham

Ingen kommentarer: